Et zinktag er det naturlige valg

Zinktag

Holm Tag & Facade logo H ikon

Tryghed

Over 20 års erfaring

En aftale er en aftale

Zinktag er en sjælden tagløsning på huse i dagens Danmark. Det anslås at ca. 5% af danske boliger har zinktag i dag, men tallet er støt stigende. Særligt er denne tagtype populær ved nybyggeri. Zinktage er korrosionsbestandige og er kendetegnet ved en meget lang levetid på helt op mod hundrede år, mens taget kræver minimal vedligeholdelse. Zink er et grundstof og et 100% naturligt materiale, hvilket gør denne tagløsning et mere miljøvenligt valg end mange andre ståltage.

Vores erfaring med taglægning strækker sig over 20 år, hvor vi altid udfører tagopgaven med stor faglighed, grundighed og præcision. Vi har lagt hundredvis af både zinktage og andre tagtyper både alt fra parcelhuse og sommerhuse til tilbygninger eller sågar redskabsskure. Ingen opgave er for stor eller lille for os.

En unik og levende tagløsning

Et zinktag er et “levende” tag og gennemgår med tiden en naturlig patineringsproces. Her danner taget et beskyttende og selvhelende lag. Patineringen får zinktaget til gradvist at skifte nuancer, hvilket giver taget et eksklusivt og helt unikt udseende du ikke finder ved andre tagtyper.

Netop dette gør, at tagtypen ikke passer til ethvert hus. Både prisen og æstetikken adskiller sig fra andre typer af ståltage, hvorfor du altid bør overveje, om et zinktag passer til det udtryk og den stil du ønsker, at din bolig skal have.

Udstyr ved inddækning og tagarbejde
Aluafdækning ved vindue

Leverandør af speciallavede byggeprofiler

Behandlet kontra ubehandlet zinktag

Overvejer at du et zinktag til boligen, har du mulighed for at vælge mellem et behandlet eller ubehandlet tag. Forskellen ligger i patineringen, som dækker over den aldringsproces og det naturlige slid, der sker med naturmaterialer. Er taget behandlet, og dermed forpatineret, ændrer det ikke farve med tiden.

Patineringen gør at mange boligejere vælger et behandlet zinktag. Når taget ændrer udseende med tiden, er det svært at vurdere, om den nye gråblå farve passer til boligen.

Du er altid velkommen til at tage os på råd, hvis du er tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller du ønsker at høre nærmere omkring fordele og ulemper ved de to typer zinktage.

Lad os tage en snak om din tagløsning

Vil du høre mere hvorfor et zinktag kan være en løsning for dig, ønsker du et uforpligtende tilbud på taglægning eller har du behov for kompetent rådgivning til andre tagtyper eller facadebeklædning, er vi altid parate til en samtale. Vi har udover zink specialiseret os i at arbejde med naturskifer, kobber og aluminium. Kontakt os på telefon 26 85 40 51 eller send os en mail på holmtagogfacade@gmail.com.

Stillads til facadebeklædning ved stor bolig

Giv os et kald, og fortæl om dit projekt

Skriv til os

Kontakt os for information og rådgivning

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at yde kyndig rådgivning om dit næste tag- eller facadeprojekt. Kontakt os i dag for yderligere information om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 26 85 40 51 eller på email holmtagogfacade@gmail.com. Vi ser frem til vores samarbejde.