​Over 18 års erfaring - Eget værksted

Tagrenovering udført af kompetent firma

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så kontakt os for at få hjælp. Hos Holm Tag og Facade hjælper vi kunder med mange forskellige former for tagrenovering. Vi hjælper med alt fra lægning af nyt tag til diverse typer af tagreparation. Vi kører ofte i områderne omkring Herlev, Lyngby og Ballerup, men kommer gerne ud til kunder uden for disse områder også.

Som blikkenslager og tagfirma har vi mere end 18 års erfaring. Derfor er vi kompetente til at hjælpe på mange forskellige områder. Du kan altid forvente et veludført stykke arbejde og flotte resultater hver gang. Vi yder første klasses service for vores kunder, hvor dine ønsker for tagrenovering kommer i første række.

Vi tilbyder alt inden for tagrenovering

Vores store erfaring i branchen har tillagt os mange brede kompetencer. Derfor kan vi tilbyde alt inden for renovering af tag. Vi hjælper eksempelvis med at lægge nyt eternittag, men hjælper også gerne med mindre opgaver inden for tagrenovering. For os er ingen opgave hverken for stor eller for lille.

Skal vi stå for renovering hos dig, så vil du altid modtage en særdeles konkurrencedygtig pris, uanset hvilken opgave vi skal løse. Derudover er kvaliteten af det udførte arbejde høj, og løsningerne er holdbare. Vi hjælper desuden gerne med rådgivning og vejledning til, hvordan vi bedst muligt kan løse din opgave.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om dine muligheder for tagrenovering hos os, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 26 85 40 51, eller skriv til holmtagogfacade@gmail.com, så tager vi os en snak om, hvad vi kan gøre for dig.​

Få et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din tagopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Holm Tag og Facade Aps

Marielundvej 46E
​2730 Herlev

CVR:34598452

Om os​

Vi er en blikkenslagervirksomhed, der blev grundlagt af Brian Juul Jensen i 2007. Vi har mere end 18 års erfaring inden for blikkenslager-opgaver med speciale i zink, kobber og skifer, hvilket er blandt vores hovedbeskæftigelser. Vi laver bl.a. skræddersyede specialfremstillinger på vores værksted i Herlev.

Kontakt

Telefon: 26 85 40 51

E-mail: holmtagogfacade@gmail.com

Åbningstider: hverdage 08:00 - 16:00

Copyright 2017 © Holm Tag og Facade Aps