​Over 18 års erfaring - Eget værksted

Tagarbejde udføres af erfarne specialister

Skal du have løst en opgave i forbindelse med dit tag, så bør du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Hos Holm Tag og Facade tager vi os af alverdens former for tagarbejde, så vi kan stensikkert også løse din opgave. Vi befinder os mest i og omkring Herlev, Lyngby og Ballerup.

Vi er et tagfirma, der kan løse mange forskellige opgaver inden for tagarbejde. Vi tager os af både simple og mere komplicerede opgaver. Nogle af vores typiske arbejdsopgaver inden for tagarbejde er:

Professionelt udført tagarbejde af høj kvalitet

Vælger du os som din næste samarbejdspartner, er du garanteret at få professionelle løsninger af høj kvalitet. Vi er nemlig meget grundige i vores arbejde.

I vores firma sætter vi altid dine ønsker i centrum. Derfor gør vi altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker og behov. Har du brug for rådgivning til, hvordan du bedst muligt løser din opgave, så hjælper vi også gerne med dette.

Kontakt os, og få et godt tilbud

Du bør altså ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til at få løst en eller anden form for opgave på dit tag. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig.

Kunne du tænke dig at modtage et god tilbud, så kontakt os på telefon 26 85 40 51 eller e-mail holmtagogfacade@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Få et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din tagopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Holm Tag og Facade Aps

Marielundvej 46E
​2730 Herlev

CVR:34598452

Om os​

Vi er en blikkenslagervirksomhed, der blev grundlagt af Brian Juul Jensen i 2007. Vi har mere end 18 års erfaring inden for blikkenslager-opgaver med speciale i zink, kobber og skifer, hvilket er blandt vores hovedbeskæftigelser. Vi laver bl.a. skræddersyede specialfremstillinger på vores værksted i Herlev.

Kontakt

Telefon: 26 85 40 51

E-mail: holmtagogfacade@gmail.com

Åbningstider: hverdage 08:00 - 16:00

Copyright 2017 © Holm Tag og Facade Aps