Stern og vindskede

Stern og vindskede

Holm Tag & Facade logo H ikon

Tryghed

Over 20 års erfaring

En aftale er en aftale

Oplever du at der trækker vand ind i din bolig? I så fald er det vigtigt at du handler hurtigt, så du kan undgå vand- og fugtskader. Utætheder kan forekomme mange steder i og omkring dit tag, specielt i ældre huse og bygninger.

Hos Holm Tag & Facade har vi mange års erfaring med inddækning af blandt andet tagrender, skorstene, skotrender og kviste. Inddækninger udføres ved utætheder og er solide og langtidsholdbare løsninger, der kan forhindre, eller forebygge, omkostningsfulde fugtskader.

Ring for at få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os, eller hvis du ønsker at aftale en uforpligtende besigtigelse.

Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en stern og vindskede. Du kan ringe til os på telefon 26 85 40 51, eller du kan skrive til os på e-mail holmtagogfacade@gmail.com.

naturskifer og tilbygning af hus
skifertag og naturskifer

Leverandør af speciallavede byggeprofiler

Specialfremstillet stern og vindskede fra eget værksted

Vi leverer og monterer altid en stern og vindskede i høj kvalitet, og selvom den bliver specialfremstillet på vores værksted, så er vi konkurrencedygtige på vores priser. Vi har investeret meget i vores værksted, så vi kan tilbyde det bedste af det bedste til vores kunder.

Mester kommer desuden altid selv ud. Dermed kan du være sikker på et professionelt og grundigt håndværk samt en god kundeservice.

Når vi skal fremstille en stern og vindskede, dækker vi den ind i kobber, zink eller aluminium, men det kan også være et vedligeholdelsesfrit materiale.

Ofte kalder med dem gavlbeslag, vindskeder eller sterninddækninger i flæng eller efter valg af materialer. Du kan forvente en levetid på over 50 år, så det er normalt kun noget, som man gør en gang.

Stillads til facadebeklædning ved stor bolig

Giv os et kald, og fortæl om dit projekt

Skriv til os

Kontakt os for information og rådgivning

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at yde kyndig rådgivning om dit næste tag- eller facadeprojekt. Kontakt os i dag for yderligere information om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 26 85 40 51 eller på email holmtagogfacade@gmail.com. Vi ser frem til vores samarbejde.