​Stern og vindskede i kobber, zink eller aluminium

​Hos Holm Tag og Facade i Herlev ved København kan vi fremstille stern og vindskede i alle mål på vores eget værksted.

Vi fremstiller stern og vindskeder, som vi dækker ind i kobber, zink og aluminium.

Ring for at få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os, eller hvis du ønsker at aftale en uforpligtende besigtigelse.

Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en stern og vindskede. Du kan ringe til os på telefon 26 85 40 51, eller du kan skrive til os på e-mail holmtagogfacade@gmail.com.

Specialfremstillet stern og vindskede fra eget værksted

Vi leverer og monterer altid en stern og vindskede i høj kvalitet, og selvom den bliver specialfremstillet på vores værksted, så er vi konkurrencedygtige på vores priser. Vi har investeret meget i vores værksted, så vi kan tilbyde det bedste af det bedste til vores kunder.

Mester kommer desuden altid selv ud. Dermed kan du være sikker på et professionelt og grundigt håndværk samt en god kundeservice.

Når vi skal fremstille en stern og vindskede, dækker vi den ind i kobber, zink eller aluminium, men det kan også være et vedligeholdelsesfrit materiale.

Ofte kalder med dem gavlbeslag, vindskeder eller sterninddækninger i flæng eller efter valg af materialer. Du kan forvente en levetid på over 50 år, så det er normalt kun noget, som man gør en gang.

© Copyright - Holm Tag og Facade Aps
Call Now Button