​Over 18 års erfaring - Eget værksted

Stern og vindskede

​Stern og vindskede i træ og kobber, zink eller aluminium

​Hos Holm Tag og Facade i Herlev ved København kan vi fremstille stern og vindskede i alle mål på vores eget værksted. 

Vi fremstiller normalt stern og vindskede af træ, som vi dækker ind i kobber, zink og aluminium.

​Ring for at få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os, eller hvis du ønsker at aftale en uforpligtende besigtigelse. 

Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en stern og vindskede. Du kan ringe til os på telefon 26 85 40 51, eller du kan skrive til os på e-mail holmtagogfacade@gmail.com.

​Specialfremstillet stern og vindskede fra eget værksted

​Vi leverer og monterer altid en stern og vindskede i høj kvalitet, og selvom den bliver specialfremstillet på vores værksted, så er vi konkurrencedygtige på vores priser. Vi har investeret meget i vores værksted, så vi kan tilbyde det bedste af det bedste til vores kunder. 

Mester kommer desuden altid selv ud. Dermed kan du være sikker på et professionelt og grundigt håndværk samt en god kundeservice.

Vi benytter typisk træ, når vi skal fremstille en stern og vindskede, og vi kan derpå dække den ind i kobber, zink eller aluminium, men det kan også være et 

vedligeholdelsesfrit materiale. Ofte kalder med dem gavlbeslag, vindskeder eller sterninddækninger i flæng eller efter valg af materialer. Du kan forvente en levetid på over 50 år, så det er normalt kun noget, som man gør en gang.

Få et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Holm Tag og Facade Aps

Marielundvej 46E
​2730 Herlev

CVR:34598452

Om os​

Vi er en blikkenslagervirksomhed, der blev grundlagt af Brian Juul Jensen i 2007. Vi har mere end 18 års erfaring inden for blikkenslager-opgaver med speciale i zink, kobber og skifer, hvilket er blandt vores hovedbeskæftigelser. Vi laver bl.a. skræddersyede specialfremstillinger på vores værksted i Herlev.

Kontakt

Telefon: 26 85 40 51

E-mail: holmtagogfacade@gmail.com

Åbningstider: hverdage 08:00 - 16:00

Copyright 2017 © Holm Tag og Facade Aps