​Over 18 års erfaring - Eget værksted

Skorstensinddækning efter dine ønsker og behov

Søger du en specialist i skorstene og skorstensinddækning, der holder i mange år fremover? Hos Holm Tag og Facade kan vi udskifte beklædningen med zink, kobber eller aluminium.

Undgå omfattende fugtskader i boligen

Bor du i et ældre hus, kan der opstå utætheder omkring skorstensinddækningerne. Har du opdaget, at der er trukket vand ind, er det vigtigt, at du hurtigt kontakter din lokale blikkenslager, eftersom det kan give store fugtskader på din bolig. Vi står klar til at hjælpe dig, og rykker hurtigt ud med hjælp, hvis du konstaterer en utæthed. Få det lavet hurtigt, så du undgår råd og vandskader.


En veludført skorstensinddækning efter alle kunstens regler

Vi udfører skorstensinddækning præcis efter dine ønsker og behov. Holm Tag og Facade lægger vægt på veludført arbejde, som du bliver tilfreds med.

Vi servicerer kunder i København, Herlev, Frederiksberg og resten af Storkøbenhavn, hvor vi ofte bliver kontaktet i forbindelse med forsikringssager.​

Med udgangspunkt i dine særlige behov tilbyder vi gennemtænkte totalløsninger inden for skorstensinddækning - uanset opgavens omfang.

Kontakt os for priser på skorstensinddækning

Ring i dag på 26 85 40 51 for et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.​

Få et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din skorstensopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Holm Tag og Facade Aps

Marielundvej 46E
​2730 Herlev

CVR:34598452

Om os​

Vi er en blikkenslagervirksomhed, der blev grundlagt af Brian Juul Jensen i 2007. Vi har mere end 18 års erfaring inden for blikkenslager-opgaver med speciale i zink, kobber og skifer, hvilket er blandt vores hovedbeskæftigelser. Vi laver bl.a. skræddersyede specialfremstillinger på vores værksted i Herlev.

Kontakt

Telefon: 26 85 40 51

E-mail: holmtagogfacade@gmail.com

Åbningstider: hverdage 08:00 - 16:00

Copyright 2017 © Holm Tag og Facade Aps