Skal du have lagt et skifertag? Hos Holm Tag & Facade er vi specialister i tagarbejde og har bred erfaring med lægning af tag i naturskifer. Naturskifer er et slidstærkt materiale, der giver taget et afdæmpet og diskret udseende. Skifertag kan lægges på de fleste hustyper og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Miljøvenligt og langtidsholdbart

Et tag i naturskifer har en række unikke fordele. Naturskifer er en stenart naturen selv har dannet af leraflejringer. Det gør naturskifer til et yderst klimavenligt materiale, da det ikke indeholder skadelige stoffer. Arbejdet med, og brydningen af, naturskifer er ligeledes meget lidt CO2-belastende. Naturskiferen er kendt for den måde den brydes på, hvilket minimerer behovet for forarbejdning. Samtidig er naturskifer et meget slidstærkt og modstandsdygtigt materiale. Det giver et langtidsholdbart tag der holder i op mod 100 år og med et minimalt behov for ressourcer til vedligeholdelse.

Vi tilbyder totalløsninger

Naturskifertage betragtes som helt vandtætte, såfremt tagdækningen er udført korrekt. Taget kan derfor i princippet lægges uden et undertag, men det anbefales ikke. Slagregn og fygesne kan for eksempel, i visse tilfælde, trænge igennem. Der findes forskellige typer undertag og den rette løsning afhænger af behov og ønsker, økonomi, hustype og lignende. Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi både rådgiver og vejleder, samt leverer og lægger både tag og undertag.

Få et uforpligtende tilbud på naturskifertag

Vil du høre nærmere om fordele eller priser på et tag af naturskifer, så kontakt os allerede i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse og høre om din situation, samt dine ønsker og behov. Vi rådgiver og vejleder, og udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os på telefon 26 85 40 51 eller på e-mail holmtagogfacade@gmail.com. Du kan også indhente et tilbud direkte gennem vores kontaktformular. Vi ser frem til at arbejde på dit nye tag.

© Copyright - Holm Tag og Facade Aps
Call Now Button