Drømmer du om et nyt tag? Hos Holm Tag & Facade er vi fagspecialister i tagprojekter. Hvad end du skal have lagt et nyt tag eller renoveret dit nuværende, kan vi hjælpe. Vi løser alle tagopgaver, uanset omfanget.

Vi fremstiller materialer og tagplader på vores eget værksted i Herlev. Det sikrer, at vi altid kan levere høj kvalitet og skræddersyede løsninger, vi selv kan stå inde for. Vi lægger tage i en række forskellige materialer, herunder:

Vi tilbyder totalløsning

Afhængigt af hvilken type tag du vil have lagt, kan det være nødvendigt, eller anbefalelsesværdigt, at få lavet et undertag. Holm Tag & Facade tilbyder totalløsninger, så du ikke skal koordinere arbejdet mellem en række forskellige udbydere, leverandører og håndværkere. Vi producerer og leverer materialerne, og vi lægger både dit tag og undertag.

Tagrenovering

Er dit tag utæt eller beskadiget? Vi rykker hurtigt ud og reparerer dit tag, hvis uheldet er ude. Gennem vores mange års erfaring i branchen ved vi, hvad et beskadiget og utæt tag kan forårsage af omkostningsfulde følgeskader.

En renovering af dit tag kan forlænge levetiden på dit tag betydeligt og er væsentlig billigere end at få lagt et nyt. Renovering af dit tag kan desuden forhøje vurderingen af din ejendom.

Benyt en professionel samarbejdspartner

Det kan være svært at vide, hvornår det kan betale sig at få renoveret sit tag, frem for at få lagt et nyt. Vi rådgiver og vejleder vi om de bedste løsninger for dig, så du kan få et langtidsholdbart og flot tag. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 26 85 40 51 eller på e-mail holmtagogfacade@gmail.com. Vi kan også kontaktes gennem formularen her på siden.

© Copyright - Holm Tag og Facade Aps
Call Now Button