Om holm tag & facade

Om holm tag & facade

Holm Tag & Facade logo H ikon

Tryghed

Over 20 års erfaring

En aftale er en aftale

Hos Holm Tag & Facade er vi en blikkenslagervirksomhed, etableret i 2007 af Brian Holm. En erfaren blikkenslager med fokus på sine kunders behov og professionelt håndværk. I 2012 overgik vores enkeltmandsvirksomhed til at være et anpartsselskab.

I dag har vi mere end 20 års erfaring med blikkenslagerfaget og har specialiseret os i opgaver med zink, kobber, aluminium og skifer.

Blikkenslager med eget værksted

Når vi får en opgave, producerer vi selv alle materialer, plader og lignende på vores eget værksted. Det betyder at vi kan tilbyde dig en skræddersyet løsning, med specialfremstillede materialer til netop din opgave. Det er vores garanti for, at vi kan levere et stykke arbejde i høj kvalitet, med materialer vi selv kan stå inde for.

naturskifer og tilbygning af hus
skifertag og naturskifer

Leverandør af speciallavede byggeprofiler

Skarpe priser

Til trods for den høje kvalitet af vores arbejde, ønsker vi at være en billig samarbejdspartner med konkurrencedygtige priser – uanset hvilken type opgave du skal have løst. Forud for ethvert stykke arbejde udarbejder vi en fast pris, så du ikke skal forholde til ekstraregninger og lignende. En aftale er en aftale. Vi ved at en god dialog, hvor ærlighed og gennemsigtighed er nøgleord, danner rammen om et trygt og godt samarbejde.

Få en erfaren blikkenslager

Er du på udkig efter en kompetent blikkenslager? Så kontakt Holm & Facade allerede i dag. Vi løser alle små og store opgaver indenfor tag- og blikarbejde, for både privat- og erhvervskunder. Vi garanterer professionelle og holdbare løsninger, og vi gør altid vores bedste for at realisere dine drømme.

Vores mere end 20 års erfaring i branchen gør os i stand til at yde kyndig rådgivning og vejledning på projekter af alle størrelser. Hvis du mangler information, inspiration eller er interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din næste opgave, så kontakt os på telefon 26 85 40 51, på e-mail holmtagogfacade@gmail.com eller benyt kontaktformularen her på siden.

Vi ser frem til at samarbejde med dig.

skifertag og naturskifer

Giv os et kald, og fortæl om dit projekt

Skriv til os

Kontakt os for information og rådgivning

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at yde kyndig rådgivning om dit næste tag- eller facadeprojekt. Kontakt os i dag for yderligere information om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 26 85 40 51 eller på email holmtagogfacade@gmail.com. Vi ser frem til vores samarbejde.