​Over 18 års erfaring - Eget værksted

Vores historie

​Holm Tag & Facade er en blikkenslagervirksomhed, der i 2007 blev etableret af Brian Juul Jensen i Herlev.

Efter mange års erfaring i branchen blev enkeltmandsvirksomheden grundlagt, og i 2012 overgik Holm Tag og Facade fra at være en enkeltmandsvirksomhed til at være et anpartsselskab.

Vi har mere end 18 års erfaring inden for blikkenslageropgaver med speciale i zink, kobber og skifer, hvilket er blandt vores hovedbeskæftigelser.

Blikkenslager med eget værksted

Når vi bliver kaldt ud til en opgave, producerer vi materialerne på eget værksted, hvilket betyder, at alle vores opgaver er speciallavede til den enkelte kunde. Herved kan vi garantere vores kunder et godt og ikke mindst kvalitetsfuldt stykke arbejde, som holder, og som er unikt for den enkelte kunde.

Vores opgaver varierer fra større til mindre blikkenslageropgaver for både private og erhvervsvirksomheder. Vi har derudover også arbejdet som underentreprenør for større virksomheder.​

Vi overholder aftalerne

​En stor del af vores arbejde er at udregne præcise tilbud, så du som kunde ikke står med en helt anden regning end den, der først blev aftalt. Vi tager så vidt muligt hensyn til alle afskygninger af opgaven, og skulle der dukke uforudsete problemer op, bliver du selvfølgelig orienteret.

Rent geografisk dækker vi København, Herlev, Frederiksberg og resten af storkøbenhavn. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller sparring på din blikkenslageropgave, hører vi gerne fra dig.

Vi tilbyder bl.a.

​Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Holm Tag og Facade Aps

Marielundvej 46E
​2730 Herlev

CVR:34598452

Om os​

Vi er en blikkenslagervirksomhed, der blev grundlagt af Brian Juul Jensen i 2007. Vi har mere end 18 års erfaring inden for blikkenslager-opgaver med speciale i zink, kobber og skifer, hvilket er blandt vores hovedbeskæftigelser. Vi laver bl.a. skræddersyede specialfremstillinger på vores værksted i Herlev.

Kontakt

Telefon: 26 85 40 51

E-mail: holmtagogfacade@gmail.com

Åbningstider: hverdage 08:00 - 16:00

Copyright 2017 © Holm Tag og Facade Aps