​Over 18 års erfaring - Eget værksted

Nyt tag med naturskifer eller eternitskifer

Drømmer du om nyt tag? Der findes flere forskellige tagtyper, som vi hos Holm Tag og Facade i Herlev nær Lyngby og Ballerup kan opsætte for dig. 

En af de populære løsninger er naturskifer, som er fremstillet i naturmateriale og eksporteret fra Spanien og Portugal til Danmark. Med denne tagtype får du et tag, der holder - vi har oplevet tag lagt med naturskifer, som er mere end 80 år gamle.

Taget kræver ingen vedligeholdelse. Hvis du ønsker, at taget rent kosmetisk skal være smukt at se på, er en tagrensning dog nødvendig. Naturskifer er en dyrere løsning end traditionelt skiffer, men til gengæld får du topkvalitet og et materiale, der modstår både råd og svamp.​

Fordele ved tag i naturskifer

   check Naturmateriale

   check Langtidsholdbart

   check Ingen vedligeholdelse

   check Kan modstå råd og svamp

Eternitskifertag af fibercement

Et andet alternativ er eternitskifertag, som er fremstillet af fibercement. Materialet er fleksibelt og let, hvilket gør det nemt at arbejde med samtidig har det er unikt og stilrent arkitektonisk udtryk.

Når vi skal lægge nyt tag hos dig, sikrer vi os, at dit nye tag lever op til kravene, blandt andet inden for tæthed og holdbarhed. 

Ved totalløsninger får du altid et undertag, som sikrer dit hus mod frugt og råd. Vi efterisolerer altid i forbindelse med totalløsninger.​

Hvad koster nyt tag?

​Prisen på et nyt tag afhænger af størrelsen på taget og materialevalg. Uanset om du ønsker naturskifertag eller eternitskifertag, så er begge tagtyper yderst moderne, eftersom de kan anvendes på alle bygninger, og på grund af de flotte og stilrene flader. 

Vores primære leverandør af eternit og naturskifertag er Zembrit. Hvis du vil have en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for totalløsninger inden for nyt tag

​Ønsker du, at vi skal levere dit nye tag, giver vi gerne et tilbud på en totalløsning, hvilket både består af tømrer- og blikkenslagerarbejde. Når vi arbejder, er der altid fokus på sikkerheden, samt at du som kunde får lige præcis det resultat, du ønsker. 

Ring nu på 26 85 40 51, og fortæl os om din tagopgave eller brug kontaktformularen her på siden. 

Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail holmtagogfacade@gmail.com

Vi giver gerne gode råd og faglig vejledning samt et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din tagopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Holm Tag og Facade Aps

Marielundvej 46E
​2730 Herlev

CVR:34598452

Om os​

Vi er en blikkenslagervirksomhed, der blev grundlagt af Brian Juul Jensen i 2007. Vi har mere end 18 års erfaring inden for blikkenslager-opgaver med speciale i zink, kobber og skifer, hvilket er blandt vores hovedbeskæftigelser. Vi laver bl.a. skræddersyede specialfremstillinger på vores værksted i Herlev.

Kontakt

Telefon: 26 85 40 51

E-mail: holmtagogfacade@gmail.com

Åbningstider: hverdage 08:00 - 16:00

Copyright 2017 © Holm Tag og Facade Aps