Naturskifertag som den optimale løsning

Naturskifertag

Holm Tag & Facade logo H ikon

Tryghed

Over 20 års erfaring

En aftale er en aftale

Skal du have lagt et skifertag? Hos Holm Tag & Facade er vi specialister i tagarbejde og har bred erfaring med at lægge tage i naturskifer. Naturskifer er et slidstærkt materiale, der giver taget et afdæmpet og diskret udseende. Naturskifertag kan lægges på de fleste hustyper, da det har et både naturligt, moderne og klassisk look. Derudover kræver denne tagtype meget lidt vedligeholdelse, som gør det nemt for dig som husejer at holde dit tag flot i mange år.

Miljøvenligt og langtidsholdbart

Et naturskifertag har en række unikke fordele. Naturskifer er en stenart naturen selv har dannet af leraflejringer. Det gør naturskifer til et yderst klimavenligt materiale, da det ikke indeholder skadelige stoffer. Arbejdet med, og brydningen af, skifer er ligeledes meget lidt CO2-belastende. Naturskiferen er kendt for den måde den brydes på, hvilket minimerer behovet for forarbejdning. Samtidig er naturskifer et meget slidstærkt og modstandsdygtigt materiale. Det giver et langtidsholdbart tag der holder i op mod 100 år og med et minimalt behov for ressourcer til vedligeholdelse.

Udstyr ved inddækning og tagarbejde
Aluafdækning ved vindue

Leverandør af speciallavede byggeprofiler

Vi tilbyder totalløsninger

Et naturskifertag betragtes som helt vandtæt, såfremt tagdækningen er udført korrekt. Taget kan derfor i princippet lægges uden et undertag, men det anbefales ikke. Slagregn og fygesne kan for eksempel, i visse tilfælde, trænge igennem. Der findes forskellige typer undertag og den rette løsning afhænger af behov og ønsker, økonomi, hustype og lignende. Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi både rådgiver og vejleder, samt leverer og lægger både tag og undertag. Vi lytter til dine behov og ønsker, så du får et naturskifertag du kan være glad for i mange år.

Hvis du ikke ønsker et tag i naturskifer tilbyder vi også andre tagtyper. Vi har specialiseret os i aluminium-, zink– og kobbertage, som vi både kan lægge påny eller reparere efter behov.

Få et uforpligtende tilbud på naturskifertag

Vil du høre nærmere om fordele eller priser på et naturskifertag, så kontakt os allerede i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse og høre om din situation, samt dine ønsker og behov. Vi rådgiver og vejleder, og udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os på telefon 26 85 40 51 eller på e-mail holmtagogfacade@gmail.com. Du kan også indhente et tilbud direkte gennem vores kontaktformular. Vi ser frem til at arbejde på dit nye tag.

Stillads til facadebeklædning ved stor bolig

Giv os et kald, og fortæl om dit projekt

Skriv til os

Kontakt os for information og rådgivning

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at yde kyndig rådgivning om dit næste tag- eller facadeprojekt. Kontakt os i dag for yderligere information om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 26 85 40 51 eller på email holmtagogfacade@gmail.com. Vi ser frem til vores samarbejde.