Kobbertag er en klassiker gennem århundreder

Kobbertag

Holm Tag & Facade logo H ikon

Tryghed

Over 20 års erfaring

En aftale er en aftale

Et kobbertag er som regel den dyreste løsning blandt metaltage, og derfor ikke den mest udbredte tagløsning i Danmark. Kobber har været brugt som tag i århundreder, og tagtypen bliver mere og mere udbredt på boliger her i landet. Med et kobbertag får du en smuk og helt unik tagløsning, der holder i mange hundrede år.

Ved kobbertag får du foruden en klassisk tagløsning, der er særdeles nemt at vedligeholde og med en levetid der ikke findes ved andre tagtyper.

Unik forandringsproces

Dit nye kobbertag vil gennem årene gennemgå den helt unikke og specielle patinerings- eller irringsproces. For kobber betyder det, at den blanke lys brun-rødlige farve som kobberen har fra starten vil ændres til en mørkere brun i løbet af få måneder efter monteringen af taget. Herefter begynder dit kobbertag at irre. Langsomt vil taget ændre karakter, hvor der typisk går mellem 15 og 30 år før det har den karakteriske og genkendelige irgrønne farve, som vi kender fra diverse slotte og ironiske bygninger i både ind- og udland.

naturskifer og tilbygning af hus
skifertag og naturskifer

Leverandør af speciallavede byggeprofiler

Vi tilbyder også andre tagløsninger

Hvis du ikke ønsker et kobbertag, men ønsker facadebeklædning i kobber, kan vi også være behjælpelige med dette. Vi inddækker også en kvist, skorsten eller andre dele af boligen med kobber, hvis du ønsker dette. Er du i tvivl om hvilket tag der vil være den bedste løsning for dig og din bolig, er vi altid behjælpelige og tilbyder kompetent rådgivning med både stort og småt.

Vi kan også hjælpe med at lægge dit nye tag i aluminium, zink eller naturskifer, hvis det passer bedre til din bygning.

Kontakt os for dit nye klassiske kobbertag

Har du behov for kyndig vejledning omkring kobbertag, er vi altid parate til en uforpligtende snak. på telefon eller mail. Kontakt os på telefon 26 85 40 51 eller mail holmtagogfacade@gmail.com for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt flot kobbertag.

Udstyr ved inddækning og tagarbejde

Giv os et kald, og fortæl om dit projekt

Skriv til os

Kontakt os for information og rådgivning

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at yde kyndig rådgivning om dit næste tag- eller facadeprojekt. Kontakt os i dag for yderligere information om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 26 85 40 51 eller på email holmtagogfacade@gmail.com. Vi ser frem til vores samarbejde.