Inddækning I standard- og specialmål

Inddækning

Holm Tag & Facade logo H ikon

Tryghed

Over 20 års erfaring

En aftale er en aftale

Oplever du at der trækker vand ind i din bolig? I så fald er det vigtigt at du handler hurtigt, så du kan undgå vand- og fugtskader. Utætheder kan forekomme mange steder i og omkring dit tag, specielt i ældre huse og bygninger.

Hos Holm Tag & Facade har vi mange års erfaring med inddækning af blandt andet tagrender, skorstene, skotrender og kviste. Inddækninger udføres ved utætheder og er solide og langtidsholdbare løsninger, der kan forhindre, eller forebygge, omkostningsfulde fugtskader.

Special­fremstillede plader

På vores eget værksted fremstiller vi selv de plader, vi bruger til inddækning. Vi producerer plader i både kobber, zink og aluminium. Når vi selv fremstiller plader til brug ved inddækning, er vi sikre på altid at kunne tilbyde høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for. Samtidig får du en skræddersyet løsning, der tilpasses din opgave og dine ønsker.

naturskifer og tilbygning af hus
skifertag og naturskifer

Leverandør af speciallavede byggeprofiler

Fokus på dialogen

For os er det vigtigt, at du får et resultat som du er glad for. Derfor forlader vi aldrig en opgave, før vi er sikre på at dine ønsker og behov er indfriede. Vi lægger stor vægt på en løbende dialog og derfor indledes enhver opgave med et tilbud. Du får en fast pris at forholde dig til, så du ikke skal bekymre dig om skjulte gebyrer eller meromkostninger. Hos Holm Tag & Facade får du ikke bare en professionel fagmand, du får en samarbejdspartner.

Få kompetent rådgivning

Er du i tvivl eller har du brug for information om inddækning af tagrender, skorstene, skotrender eller kviste? Kontakt os og fortæl om din situation. Vi rådgiver og vejleder om optimale løsninger og giver et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan kontaktes på telefon 26 85 40 51 eller på email holmtagogfacade@gmail.com. Du kan også indhente et tilbud med det samme, gennem kontaktformularen her på siden.

Stillads til facadebeklædning ved stor bolig

Giv os et kald, og fortæl om dit projekt

Skriv til os

Kontakt os for information og rådgivning

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at yde kyndig rådgivning om dit næste tag- eller facadeprojekt. Kontakt os i dag for yderligere information om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 26 85 40 51 eller på email holmtagogfacade@gmail.com. Vi ser frem til vores samarbejde.