Går du med drømmen om at få et nyt arkitektonisk udtryk på din bolig til en attraktiv pris? Så er facadebeklædning en god løsning.

Har du et ældre hus med træbeklædning, eller har du fået lavet en tilbygning? Så kan vi hos Holm Tag og Facade opsætte facadebeklædning med både zink, kobber og falzonal (aluminium). Disse materialer fås i flere forskellige farver, som kan sætte dit unikke præg på din bolig.

Fordele ved facadebeklædning i zink, kobber og aluminium:​

  • ​​Stærkt materiale
  • ​Lang holdbarhed
  • ​Vedligeholdelsesfri
  • Fås i mange farver

Facadebeklædningen kan sættes uden på mursten, træ, cement med videre. ​

Vi kommer gerne ud og ser på opgaven, hvis du bor i Herlev, Ballerup, Lyngby eller omegn. Hvis du har nogle særligt udfordrende steder, har vi mulighed for at fremstille en skræddersyet løsning til dig på vores eget værksted.

Ønsker du et mere moderne og stilrent udtryk?

Vi kan opsætte facadebeklædning på flere forskellige materialer lige fra mursten, træ med mere. Beklædningen kan bryde det arkitektoniske udtryk og skabe et mere moderne og stilrent udtryk.

Grundet materialet kræver det ingen yderligere vedligeholdelse, når det først er opsat. Du slipper derfor for at bruge tid på at behandle og male, som du tidligere har gjort på din trægavl.

Vi efterisolerer altid i forbindelse opsætning af facadebeklædning, eftersom materialet i sig selv ikke er isolerende.

Hvilket materiale skal jeg vælge til facadebeklædning?

Uanset hvilket materiale du vælger, vil der være fordele og ulemper. Derfor må du gøre op med dig selv, hvad du synes bedst om, og hvad der er vigtigst for dig; udseende eller nem vedligeholdelse. Uanset hvad du vælger, skal materialet naturligvis passe til husets stil.

Gode materialer til gavl, kvist og udsatte steder

Det er vigtigt at prioritere nem vedligeholdelse og gode materialer til gavl, kvist og andre særligt udsatte steder. Jo sværere det er at komme til et sted og jo større området er, desto vigtigere er det at vælge et forholdsvis vedligeholdelsesfrit materiale.

Derfor er det for eksempel oplagt at vælge zink, kobber eller aluminium til gavl og tagkvist.

Kontakt os i dag og hør mere om priser på facadebeklædning

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon
26 85 40 51 eller e-mail holmtagogfacade@gmail.com. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på facadeplader. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

© Copyright - Holm Tag og Facade Aps
Call Now Button