Facade­beklædning giver en flot facade

Facade­beklædning giver en flot facade

Holm Tag & Facade logo H ikon

Tryghed

Over 20 års erfaring

En aftale er en aftale

Går du med drømmen om at få et nyt arkitektonisk udtryk på din bolig til en attraktiv pris? Så er facadebeklædning en god løsning.

Har du et ældre hus med træbeklædning, eller har du fået lavet en tilbygning? Hos Holm Tag og Facade kan vi opsætte facadebeklædning med både zink, kobber og falzonal (aluminium). Disse materialer fås i flere forskellige farver, som kan sætte hver sit unikke præg på din bolig.

Der findes mange fordele ved at vælge en facadebeklædning i zink, kobber og aluminium:

  • Stærke materialer
  • Lang holdbarhed
  • Vedligeholdelsesfrie

Vi kan sætte facadebeklædning udenpå blandt andet mursten, træ og cement. Hermed kan vi altid finde en løsning der passer til dit behov. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave, hvor vi kan sikre os at du får den helt rigtige rådgivning og løsning. Skulle facaden have særligt udfordrende steder, kan du altid få en personligt tilpasset løsning med facadebeklædning på vores eget professionelle værksted.

Leverandør af speciallavede byggeprofiler

Ønsker du et mere moderne og stilrent udtryk?

Idet facadebeklædning kan opsættes på mange flere forskellige materialer, har beklædningen den fordel at den kan bryde det arkitektoniske udtryk og skabe et mere moderne og stilrent udtryk. Det kan også hjælpe med at løfte et i forvejen klassisk udtryk på bygningen.

Grundet materialet kræver det ingen yderligere vedligeholdelse, når det først er opsat. Du slipper derfor for at bruge tid på at behandle og male, som du tidligere har gjort på din trægavl.

Vi efterisolerer altid i forbindelse opsætning af facadebeklædning, eftersom materialet i sig selv ikke er isolerende.

Hvilket materiale skal jeg vælge til facadebeklædning?

Der er fordele og ulemper ved alle materialer. Derfor skal du tage stilling til hvilket materiale du synes bedst om, og hvad der er vigtigst for dig; udseende eller nem vedligeholdelse. Uanset hvilket materiale du vælger, skal det naturligvis passe til husets nuværende eller fremtidige stil.

Stillads til facadebeklædning ved stor bolig

Kvalitetsrigtige materialer til gavl, kvist og udsatte steder

Det er vigtigt at prioritere nem vedligeholdelse og gode langtidsholdbare materialer til gavl, kvist og andre særligt udsatte steder. Jo sværere det er at tilgå stedet og jo større området er, desto vigtigere er det at vælge et forholdsvis vedligeholdelsesfrit materiale.

Her vælger mange enten zink, kobber eller aluminium til gavl og tagkvist. Vi hjælper derfor også med professionel kvistinddækning. Skal tagrenderne udskiftet eller taget repareres, er vi også behjælpelige med dette. Vi rådgiver dig altid til den optimale løsning.

Kontakt os I dag og hør mere om priser på facadebeklædning

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon
26 85 40 51 eller e-mail holmtagogfacade@gmail.com. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på facadeplader. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Giv os et kald, og fortæl om dit projekt

Skriv til os

Kontakt os for information og rådgivning

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at yde kyndig rådgivning om dit næste tag- eller facadeprojekt. Kontakt os i dag for yderligere information om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 26 85 40 51 eller på email holmtagogfacade@gmail.com. Vi ser frem til vores samarbejde.