​Over 18 års erfaring - Eget værksted

Blikkenslager med mere end 18 års erfaring

Er du på udkig efter en kompetent blikkenslager? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Holm Tag og Facade tilbyder vi nemlig diverse former for blikarbejde til kunder i og omkring Herlev, Lyngby og Ballerup.

Specialfremstillede løsninger hos vores blikkenslager

Vi tilbyder alt inden for blik- og zinkarbejde, hvorfor vi kan løse enhver opgave. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Alle vores løsninger bliver specialfremstillet på vores eget værksted. Dette gør os i stand til at skræddersy vores arbejde til netop din tagrende eller facade.

Vi har mere end 18 års erfaring i branchen. Derfor kan du trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi garanterer professionelle og holdbare løsninger, og vi gør altid vores bedste for at realisere dine drømme.​

Til trods for den høje kvalitet af vores arbejde, er vi en billig blikkenslager, der altid kører med skarpe priser. Dette gælder, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig. Du kan altså med god grund vælge os som din næste blikkenslager.

Ring for at få nærmere information

Lyder dette som noget for dig, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe kunder med at løse diverse opgaver.

Ring på telefon 26 85 40 51, eller skriv til holmtagogfacade@gmail.com, hvis du kunne tænke dig nærmere information.​

Få et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din tagopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Holm Tag og Facade Aps

Marielundvej 46E
​2730 Herlev

CVR:34598452

Om os​

Vi er en blikkenslagervirksomhed, der blev grundlagt af Brian Juul Jensen i 2007. Vi har mere end 18 års erfaring inden for blikkenslager-opgaver med speciale i zink, kobber og skifer, hvilket er blandt vores hovedbeskæftigelser. Vi laver bl.a. skræddersyede specialfremstillinger på vores værksted i Herlev.

Kontakt

Telefon: 26 85 40 51

E-mail: holmtagogfacade@gmail.com

Åbningstider: hverdage 08:00 - 16:00

Copyright 2017 © Holm Tag og Facade Aps