Aluminiumstag giver kreativiteten frit spil

Aluminiumstag

Holm Tag & Facade logo H ikon

Tryghed

Over 20 års erfaring

En aftale er en aftale

Et aluminiumstag er en særdeles populær tagløsning på grund af metallets gode egenskaber. Ligesom Zink, er et tag fremstillet i aluminium, yderst korrosionsbestandigt og et miljøvenligt valg. Et aluminiumstag ændrer ikke udseende med tiden i samme grad, som vi det ses med blandt andet zinktage. Denne tagtype beholder sin naturlige blanke overflade under hele tagets levetid, som typisk er over 40 år.

For mange husejere er et aluminiumstag en optimal tagløsning. Tagtypen fås i et væld af forskellige farver og nuancer og giver derfor rig mulighed for kreativitet. Ligeledes kræver et aluminiumstag næsten ingen vedligeholdelse.

Som professionel tagdækker i over 20 år, har vi bred erfaring med mange tagtyper, hvor især aluminiumstage og andre metaltage som zink og kobber, hører under vores spidskompetencer. Vi yder altid kompetent rådgivning om stort og småt gennem hele tagprojektet, og sikrer at dit nye tag lægges korrekt, præcist og med det gode håndværk for øje.

Et let metal der er let at arbejde med

Modsat andre metaller som eksempelvis kobber og zink, er aluminium et let materiale, der gør både forarbejdet og selve tagdækningen nemmere. I fleste tilfælde skal tagets konstruktion ikke forstærkes, ligesom metallet nemt kan bøjes, formes og skæres i. Typisk fremstilles aluminiumstag som tagplader, men grundet metallets lethed, bruges det også til andre udformninger på tage. I kystnære områder er tage i aluminium særligt fordelagtige, da de ikke ruster som følge af saltindhold i vandet, hvilket gør taget ideelt til sommerhuse.

naturskifer og tilbygning af hus
skifertag og naturskifer

Leverandør af speciallavede byggeprofiler

Falzonal er specialudviklet til tagdækning

Falzonal er et materiale specielt udviklet til tagdækning. Materialet er et vedligeholdelsesfrit farvealuminimum, og kan benyttes på mange forskellige bygninger, grundet den nemme forarbejdning og de mange udformningsmuligheder. Falzonal er også et ideelt materialevalg til eksempelvis facadebeklædning, da det er ridsefrit og nemt rengøres med rent vand og en blød børste eller lignende.

Vi har i mange år anvendt Falzonal til både tagdækning og facadebeklædning, og garanterer en tag- eller facadeløsning i høj kvalitet og med lang levetid.

Få et uforpligtende tilbud på lægning af aluminiumstag

Et aluminiumstag har mange fordele, og er en kvalitetsløsning uanset om du skal bygge nyt eller ønsker at udskifte taget på huset eller sommerhuset. Vi hjælper dig hele vejen fra første tanke til taget er står færdigt. Ønsker du et konkret og ganske uforpligtende tilbud på et nyt aluminiumstag, eller vil du blot høre mere om fordelene ved denne tagtype, er vi kun en e-mail eller et opkald væk. Skriv til os på mail holmtagogfacade@gmail.com eller ring på telefon 26 85 40 51.

medarbejder holm tag og facade

Giv os et kald, og fortæl om dit projekt

Skriv til os

Kontakt os for information og rådgivning

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at yde kyndig rådgivning om dit næste tag- eller facadeprojekt. Kontakt os i dag for yderligere information om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 26 85 40 51 eller på email holmtagogfacade@gmail.com. Vi ser frem til vores samarbejde.